Blog

Blog

#GrowYourBusiness Ρόδος

Στο τέλος του 2017 το #GrowYourBusiness είχε φιλοξενηθεί ήδη σε 6 πόλεις της Ελλάδας (Θεσνικη, Αθήνα, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα και Ηράκλειο) με τη συμμετοχή 1300 επιχειρήσεων που αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία / χορηγία της Cosmote.

Τα Digital Training Courses #GrowYourBusiness για το 2018 ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο στην πανέμορφη Ρόδο την Τετάρτη 18 Απριλίου.

 

Digital Training Course #GrowYourBusiness Rhodos 18th April 2018. Sponsored by Cosmote & supported by OTEAcademy. Trainer Konstantinos Bakopoulos

Οι 150 επιχειρήσεις από τη Ρόδο κατέκλυσαν το εμπορικό επιμελητήριο δωδεκανήσου και η αλληλεπίδραση του κοινού με τους εισηγητές (Κων/νο Μπακόπουλο & Βασίλη Βασιλειάδη) ήταν πραγματικά απολαυστική!

Επιχειρήσεις εμπορικές, τουριστικές, παροχής υπηρεσιών, κατασκευαστικές, start up, βιοτεχνίες καθώς και ελεύθεροι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για νέες τάσεις, το πως μπορεί η τεχνολογία αν αξιοποιηθεί να μας δώσει δυνατότητες που ούτε καν φανταζόμαστε αλλά και πολύ συγκεκριμένες συμβουλές για website, ηλεκτρονικά καταστήματα & Digital Marketing!

Επόμενος σταθμός η Καλαμάτα !

Προσφατα Αρθρα



Contact

contact captcha

Phone

+30 210 6149 884

E-mail

marketing@protocol.gr

Address

46 Irinis Ave, Pefki
ZC 15121