Blog

Blog

#GrowYourBusiness Λαμία

 

Το #GrowYourBusiness έκανε τα πρώτα του γεννέθλια στην Λαμία συμπληρώνοντας 1 χρόνο ζωής, 10 πόλεις και σχεδόν 2,000 ΜΜΕ με εξαιρετικές αξιολογήσεις από όσους το παρακολούθησαν !

Εντυπωσιακός απολογισμός αν σκεφτεί κανείς ότι πριν ακριβώς 12 μήνες στην Θεσ/νικη ήταν ένα "πείραμα" με αρκετή αγωνία και άγχος για την απήχηση που θα είχε στον κόσμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Την αγωνία και το άγχος διαδέχτηκε η ανακούφιση και η χαρά όταν όλοι οι σντελεστές είδαμε την υποδοχή του κοινού στην Θεσ/νικη και μια εβδομάδα αργότερα στην Αθήνα.

Επειδή "σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση", το Digital Training #GrowYourBusiness συνέχισε δυναμικά και ανανεωμένο και σε άλλες 8 πόλεις της Ελλάδας. Η μεγάλη ομάδα του #GrowYourBusiness ευτύχησε να έρθει σε επαφή με επιχειρήσεις από την Πάτρα, Λάρισα, Γιάννενα, Ηράκλειο, Ρόδο, Καλαμάτα, Ξάνθη και Λαμία.

Στις 13 Ιουνίου λοιπόν στη Λαμία είχαν την ευκαρία να παρακολουθήσουν το μεγάλης διάρκειας σεμινάριο περισότερρες από 140 ΜΜΕ αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Οι πιο πολλές επιχειρήσεις είχαν εδρα την Φθοιώτιδα ενώ αρκετές ήταν και από την υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα!

Εμπνευστής & Χορηγός των Digital Training Courses #GrowYourBusiness είναι η Δ/νση Εταιρικών Πελατών της Cosmote.

Την ευθύνη της άριστης διοργάνωσης τους έχει η OTEAcademy.

Εισηγητής ο Κωνσταντίνος Μπακόπουλος “Ξεσηκωτής” ο Βασίλης Βασιλειάδης !

 



 

Προσφατα Αρθρα



Contact

contact captcha

Phone

+30 210 6149 884

E-mail

marketing@protocol.gr

Address

46 Irinis Ave, Pefki
ZC 15121